Biomed Oy
Etsi
Yleiset suodattimet
Biomed Facebook Biomed Instagram
 • English
 • Tuotealueet ×

  Helli maksaasi -verkkokurssi

  99,00 

  Marja Ruutin ja Raija Kivimetsän Helli maksaasi –verkkokurssi

  Tilaa ilmoitus, kun kurssi on jälleen saatavilla!

  Varasto loppu

  Tilaa tästä ilmoitus, kun tuote on jälleen saatavilla!

  Kuvaus

  Tilaa ilmoitus, kun kurssi on jälleen saatavilla!


  Niin yllättävältä kuin se ehkä kuulostaakin,
  maksan toiminta voi olla kaikkien näiden oireiden taustalla…

  “Maksaongelmat ovat nousseet jo kansantaudiksi Suomessa ja neljäsosalla meistä… eli ainakin 1,38 miljoonalla suomalaisella on jo rasvamaksa!”

  Tiedätkö miksi nämä ongelmat kärjistyvät aina esimerkiksi kesän jälkeen, joulun jälkeen… tai pitkän etätyöjakson jälkeen?

  Jos olet kuten useimmat suomalaisista, normaali arki ei aina suju ihan kivuttomasti esimerkiksi loman jälkeen tai etätöiden pitkittyessä.

  Alkaa väsyttää rujommin, pikkuasiat usein ärsyttää, alakulokin vaivaa välillä… yksinkertaisesti “ketuttaa” normaali arki.

  Mutta mitä jos syy ei olekaan paluussa arkeen tai sen raskaudessa , vaan mielipahankin juuret voivat johtaa maksan ylikuormitukseen?

  Harva nimittäin tulee ajatelleeksi mitä kaikkea lomalla tai pitkään kotona oleskellessa tulee tehdyksi:

  • Pikaruokaa tavallista useammin
  •  Tylsyyden iskiessä napostellaan erinäisiä sokeripitoisia herkkuja
  • Tavallista reippaampaa alkoholin käyttöä, vaikka pienissäkin kertaerissä

  Vaikka kaikki nämä ovatkin pieniä ja normaaleja arjen rasituksia kehollesi, toistuessaan ne rasittavat maksaa yhdessä ja erikseen ihan äärimmilleen!

  Ja nyt arjen koittaessa vaarana on, että tätä salakavalasta piilorasituksesta johtuvaa väsymystä “lääkitään” runsaalla kahvilla ja helposti saatavilla olevilla herkuilla.

  Se on täysin ymmärrettävää, mutta lopulta vain pahentaa asiaa.

  Me Biomedillä haluamme antaa oikeita ratkaisuja oikeisiin arjen ongelmiin.

  Siksi lähiaikojen teemamme onkin: miten pidät kehosi kuninkaan eli maksan mahdollisimman terveenä!

  Helli maksaasi -verkkokurssin keskeinen anti:

  • Ymmärrät maksan merkityksen: Käymme läpi maksan keskeiset tehtävät ja miksi maksa on huipputärkeä elin – jota ei yleensä voi vaihtaa, uuden sydämenkin saa helpommin
  • Saat tietää mitkä tekijät ovat maksaongelmien taustalla ja toisaalta tärkeimpiä kun laitetaan maksaa kuntoon: Ravinnon merkitys keskeinen
  • Opit tunnistamaan jos maksasi oireilee: Kerromme myös helppotajuisesti ilman lääketieteellistä jargonia mistä kannattaa lähteä liikkeelle omassa arjessa.
  • Havahdut välttämään turhat sudenkuopat, joihin arjessa helposti eksyy: Monet jokapäiväiset asiat kuormittavat maksaa liikaa – usein turhaan. Kerromme ne pienetkin asiat, jotka ainakin kannattaa jättää välistä ja joita et luultavasti tule edes kaipaamaan kun olet oppinut niiden merkityksen maksasi rasittajina.
  • Kuulet miten maksa vaikuttaa ja kuinka sitä kannattaa tukea elämän eri vaiheissa: Maksa ja seniori-ikä, lasten maksatilanne – huolestuttava!, raskausaika ja maksan terveys
  • Perehdyt maksan kiehtoviin vaikutuksiin mielen toiminnalle. Huonosti voiva maksa voi olla jopa syy alakuloon, väsymykseen ja masennukseen.: maksa ja mielenterveys, maksan vaikutus mielialaan ja jaksamiseen
  • Hellit maksaasi pienillä askelilla, kohti pysyviä tuloksia: Maksan tervehdyttämiseksi ei ole pikaratkaisua tai lääkkeitä olemassa.
  • Valmennuksesta saat käyttöösi mahtavan tietopaketin lisäksi simppelit käytännön ohjeet, joilla tuet maksasi terveyttä pitkässä juoksussa.
  • Kerromme ruokavalio- ja elämäntapaohjeiden lisäksi myös maksan parhaat apuaineet: ravintolisät, yrtit ja villivihannekset ja käymme läpi mitä tarkoittaa maksan puhdistaminen ja kuinka se toteutetaan.