"Suojele nyt aivojasi nykyajan haasteilta:
hae uutuuskurssilta tutkimusten vahvistamat salat muistisairauksia ehkäisevään ruokavalioon ja pohjusta itsellesi kirkkaita ja elinvoimaisia vuosia tulevaisuuteen!"

Verkkokurssi alkaa maanantaina 5.4. ja saat ilmoittauduttuasi välittömästi tarkat ohjeet osallistumiseen sähköpostitse.

Kokeile kurssiasi kaikessa rauhassa - Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu!

HUOM! Muista Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu: jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, voit pyytää rahasi takaisin 21 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

Oletko huomannut omakohtaisesi kuinka nämä raskaat ajat rasittavat aivojamme?

Yksipuolinen ruokavalio... jatkuvasti koholla olevat stressitasot... lisääntynyt yksinäsyys ja läheisten ikävä... liikunnan vähäisyys... ylipaino...

ja muut tämän ajan haasteet asettavat eteemme jatkuvaa rasitusta johon tulisi reagoida aivojemme tähden!

Aivot ovat tänä päivänä kovilla jokaisella meistä, mutta onneksi niiden terveyteen voidaan merkittävästi vaikuttaa.

Olemme kehittäneet käänteentekevän verkkokurssin, jonka ohjeilla otat ennalta ehkäisevän terveydenhoidon kovimmat keinot avuksesi muistisairauksilta suojautumisen tueksi.

Uusimpien tutkimusten mukaan 30-50 % muistisairauksista voidaan ehkäistä hyvillä elämäntavoilla!

Nämä kaikki uuden ajan riskitekijät väijyvät aivojesi terveyden tiellä!

 • fyysisen työn ja liikunnan väheneminen menneiden vuosikymmenten ruumiillisesta työstä
 • ylipaino
 • stressi
 • unen ja levon puute
 • ympäristömyrkyt
 • prosessoitu ruoka, erityisesti nopeasti imeytyvät hiilihydraatit ja käsitellyt rasvat
 • kasvanut keskimääräinen elinikä
 • hiljainen, matala-asteinen tulehdus

...ja kuten varmaan arvaat, listaa voisi jatkaa helposti vaikka kaksinkertaiseksi.

Aivomme elävät nykypäivän riskien ristitulessa, joka elinikämme pidetessä tulee aiheuttamaan entistä enemmän muistisairauksia... Asiantuntijoiden mukaan 20 v. kuluessa muistisairauksien määrä tulee kaksinkertaistumaan, joten nyt kannattaa lukea tämä sivu keskittyneenä loppuun!

Uutuuskurssilla hoidat kuuden viikon ajan aivojasi - saat
nämä muistia virkistävät opit käyttöösi koko loppuelämäksesi!

Säilytä muistisi ruokavaliolla –verkkokurssi kertoo kuudessa viikossa kaiken oleellisen aivojen ja muistin toiminnan tukemisesta.

Voit kerrata oppimaasi aina kun haluat, missä vain vaikka kännykästäsi. Osan materiaaleista voit myös vapaasti tulostaa tai tallentaa omalle tietokoneellesi ja käyttää hyväksesi loppuelämäsi ajan.

Tärkeää faktatietoa muistisairauksista, mitä et ehkä tiennyt:

Tässä muutama tilastollinen fakta muistisairauksista:

 • Suomessa sairastuu vuosittain noin 14 500 henkilöä muistisairauksiin ja suurin osa heistä (70 %) Alzheimerin tautiin
 • Kaikkiaan on Suomessa noin 200 000 ihmisellä kognitiivinen toimintakyky lievästi heikentynyt (eli miten pystyy käsittelemään tietoa, miten muistaa, miten pystyy keskittymään, havainnoimaan ympäristöä, tekemään päätöksiä ja oppimaan uusia asioita)
 • Lisäksi lievästä muistisairaudesta kärsii noin 100 000 ja keskivaikeasta tai vaikeasta muistisairaudesta n. 93 000 henkilöä
 • Seuraavan 20 vuoden kuluessa muistisairauksien määrä tulee arviolta kaksinkertaistumaan
 • Kyseessä on maailmanlaajuinen epidemia (koko maailmassa muistisairaita on n. 50 miljoonaa)
 • Muistisairauksia esiintyy huomattavasti enemmän naisilla kuin miehillä (varmaa syytä siihen ei tiedetä)
 • Alzheimerin taudin syytä ei tiedetä varmasti (tosin Alzheimer-potilaita hoitaneella ja jopa parantaneella Dr. Bredesenillä on oma käsityksensä)
 • Alzheimerin tautiin toimivaa lääkettä ei ole pystytty kehittämään eikä sellaista ole lähivuosina tulossakaan - lääkkeillä pystytään vain lievittämään oireita
 • Avain muistisairauksien ehkäisyyn löytyy terveellisistä elämäntavoista ja ruokavaliosta (löydät käytännönläheiset ohjeet ensimmäistä kertaa kootusti 6 viikon "Säilytä muistisi ruokavaliolla -verkkokurssilta!) 

"

”Tältä kurssilta saat paljon ratkaisukeinoja, joilla autetaan aivoja pysymään kunnossa, estetään muistisairauden eteneminen tai vähintäänkin siirretään tai hidastetaan sitä, ja jopa palataan sairauden alkuvaiheesta kohti tervettä aivotoimintaa.

Kurssimateriaalissa on perustietoutta aivoista ja muistisairauksista sekä
käytännön ohjeita aivoterveyden ylläpitoon erityisesti ravinnon avulla. Mukana on myös syvällisempää tietoa niille, joita kiinnostaa tietää enemmän ihmiskehon ja aivojen toiminnoista ja muistisairauksien taustoista.

Lämpimästi tervetuloa tälle kurssille!"


Marja Ruuti
Laillistettu ravitsemusterapeutti
Säilytä muistisi ruokavaliolla -kurssin vetäjä

Millä laaja-alaisilla keinoilla voimme taistella muistisairauksia vastaan (jopa ennaltaehkäisevästi)?

Tässä muutama yksinkertainen nosto kurssin tarjonnasta aivojesi tueksi:

 • Opit sammuttamaan matala-asteista tulehdusta ruokavaliolla (kokkaa mahdollisimman paljon itse, lisää väriä lautaselle marjoilla ja kasviksilla, vältä prosessoitujen ruokien pahoja piilokaloreita... tarkemmat ohjeet kurssilta.)
 • Kuulet miten selvität omat riskitekijäsi mittauksilla, kuten herkkä CRP, ApoE4-geenitesti (kurssilla opetetaan kaikki muistisairauksien kannalta oleellisimmat laboratoriokokeet)
 • Pääset vaalimaan aivo-suoli-akselin terveyttä esim. riittävällä kuidun saannilla ja suoliston mikrobiston tukemisella (kuulet myös Marjan suosikki terveystuotevinkit aivojen tueksi!)
 • Löydät aivojen kannalta parhaat liikuntamuodot
 • Saat ohjeet aivoja rasittavien toksiinien poistoon kehostasi
 • Valmennuksesta saat käyttöösi mahtavan tietopaketin lisäksi simppelit käytännön ohjeet, joilla tuet muistiasi pitkässä juoksussa. 

Säilytä muistisi ruokavaliolla -verkkovalmennus alkaa 5.4.
Hyödynnä nyt mahdollisuutesi osallistua kurssille -40 % edullisemmin hintaan 89€ (149€)

Verkkokurssi alkaa maanantaina 5.4. ja saat ilmoittauduttuasi välittömästi tarkat ohjeet osallistumiseen sähköpostitse.

Kokeile kurssiasi kaikessa rauhassa - Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu!

HUOM! Muista Biomedin 100% tyytyväisyystakuu: jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, voit pyytää rahasi takaisin 21 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

Kurssin suunnittelijasta ravitsemusterapeutti Marja Ruutista sanottua:


Jos pitäisi valita vain yksi niin se olis ehdottomasti Marja Ruuti.? Marjan kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo monien vuosien ajan mm. syöpää sairastavien ravitsemukseen liittyen. Marjassa on juuri se lempeys mutta samassa paketissa myös järkähtämätön tietotaito ravitsemuksesta niin sairauksien ennaltaehkäisyssä kuin hoidossakin. Marjan oppien mukaan itsekin pyrin elämään.❤️

Karita Aaltonen
valmentaja, joogaopettaja ja TerveysSummitin haastattelija


Arvostan Marja Ruutin tietotaitoa erittäin korkealle suomalaisten terveyden asiantuntijoiden keskuudessa. Minuun on tehnyt suuren vaikutuksen hänen monipuolinen osaaminen, niin laillistetun ravitsemusterapeutin osaamisalueelta, kuin myös laajamittaisen ja vuosikymmeniä jatkuneen perehtymisen funktionaaliseen lääketieteeseen liittyen.

Marjan kirjat olen omille vanhemmillenikin ostanut ja hänen puoleen kääntynyt monesti omienkin ravitsemuskysymysten kanssa. Edellämainituista syistä on suuri ilo päästä tekemään yhdessä töitä tämän valtakunnallisesti erittäin tärkeän muistisairaus-aiheen parissa. Uskon todella, että tällä kurssilla voi olla monien elämälle käänteentekevä vaikutus!"

Elias Jaakkola
TerveysSummitin perustaja, Säilytä muistisi ruokavaliolla -verkkokurssin tuottaja


Tältä ainutlaatuiselta kurssilta saat mm:

 • Keskeisen, huolella valitun tiedon muistisairauksien ehkäisystä ja hoidosta elintavoilla
 • Noin 2 eurolla päivässä, eli alle yhden valmisruoan hinnalla saat satoja kertoja toimiviksi todetut neuvot aivojen terveydeksi
 • Ohjeita ja vinkkejä sekä kirjallisina ohjeina että videoina, joista asiat on helppo omaksua
 • Käytännönläheistä tietoa aivojen hyvinvointia tukevasta ravinnosta, tärkeimmistä ravintoaineista, yrteistä ja rohdoksista. Valmennuksen jälkeen sinun ei tarvitse pohtia ruoka- tai terveyskaupassa, että mitkä ovat toimivimpia tuotteita tukemaan aivoja ja muistia. Asiantuntijamme Marja Ruuti paljastaa ne sinulle.
 • viikon ajan voit kysyä neuvoja Marjalta aina tarvittaessa! Pelkästään tämä ominaisuus valmennuksessamme tuottaa jo hyviä tuloksia. 
 • Vertaistukea ja vinkkejä muilta kurssilaisilta kurssin keskusteluosioissa, joissa voit jakaa omia kokemuksiasi muiden kurssilaisten kanssa.

Ja paljon muuta...

Upouusi kotimaisen huipputiimin yhteistyön tuloksena valmistunut verkkokurssi, jota tarvitsee yhä useampi!

 • Ravitsemusterapeutti Marja Ruuti kurssin tekijä ja valmentajasi kurssilla
 • Biomedin ja TerveysSummitin tekijät neuvonantajina kurssin suunnittelussa

Saat yhden Suomen arvostetuimmista asiantuntijoista avuksesi! 

"Kun aletaan heti toimia ja otetaan koko työkalupakki käyttöön aivojen korjaamiseksi, voidaan saada ihmeitä aikaan. Ihmeitä ei tapahdu, jos muistin heiketessä jatketaan kaiket illat sipsien, makeisten, pizzan, makkaran, oluen ja virvoitusjuomien nauttimista TV:n tai somen ääressä. Silloin menetetään oman elämän hallinta ja lisääntyy riski sairastua Alzheimerin tautiin tms. rappeutumissairauteen. Mutta kohtuullinen liikkuminen ja aivotoimintaa ylläpitävä ruoka antavat mahdollisuuden muistin säilymiseen korkeaan ikään.

Suomalaisen väitöskirjatutkimuksen mukaan
on todellakin mahdollista ehkäistä Alzheimerin tautia keski-iän terveellisillä elämäntavoilla. Aina ei ole mahdollista huomata tilannetta tai reagoida ajoissa, elämänpolun mutkat pitävät siitä huolen, mutta elämäntavoilla voi aina jarruttaa sairauden etenemistä ja helpottaa elämää."


Marja Ruuti
Laillistettu ravitsemusterapeutti
Säilytä muistisi ruokavaliolla -kurssin vetäjä

Pysäytä nyt aivojesi jatkuva (yli)kuormitus -
lähde mukaan Marja Ruutin verkkovalmennukseen!

Hyödynnä nyt mahdollisuutesi osallistua
kurssille -40 % edullisemmin hintaan 89 € (149 €)

Kokeile kurssiasi kaikessa rauhassa - Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu!

HUOM! Muista Biomedin 100% tyytyväisyystakuu: jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, voit pyytää rahasi takaisin 21 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

Säilytä muistisi ruokavaliolla -verkkovalmennuksen viikko-ohjelma on täynnä pelastavia käytännön vinkkejä!

Tämä ainutlaatuinen 6-viikkoinen verkkokurssi sisältää ennennäkemättömän laajalti alan arvokasta tietoa, käytännön vinkkejä sekä rahanarvoisia suosituksia: 

VIIKKO 1
Johdanto

Tällä viikolla opit uutta mm. näistä asioista:

 • Alzheimerin tautia voi ehkäistä
 • Alzheimerin tauti ei aina ole parantumaton sairaus
 • Tilastotietoa muistisairauksista
 • Muistisairauksien epidemia – mistä on kysymys?
 • Mitä ovat muistisairaudet
 • Ennaltaehkäisy on paras lääke
  Aivojen sairastumisen syyt
 • Dr. Bredesenin tutkimukset - Alzheimerin eri tyypit
 • Mitä aivoissa tapahtuu, kun ne sairastuvat?
 • Muistisairauden merkit ja oireet
 • Miten lääketiede hoitaa muistisairauksia?
 • Mitä kehon mittaukset kertovat
 • Mitä voit tehdä vahvistaaksesi aivoterveyttä?

VIIKKO 2
Miten aivot pysyvät terveinä Osa 1

Tällä viikolla opit uutta mm. näistä:

 • Johdatetaan geenit oikealle tielle
 • Mitä hiljainen tulehdus tekee aivoille
 • Neuroinflammaatio
 • Arjen ruokavalinnat avainasemassa
 • Valitse itsellesi paras ruokavalio
 • Aivot uusiutuvat
 • Millainen ruoka on parasta aivoille – tutkimusten kertomaa

VIIKKO 3
Miten aivot pysyvät terveinä Osa 2  - Terveet aivot terveessä ruumiissa

Tällä viikolla opit uutta mm. näistä:

 • Tasapainotetaan verensokeri, rasvat ja verenpaine
 • Insuliiniresistenssi
 • Liikunta
 • Veren rasvat
 • Verenpaine
 • Suoliston terveys
 • Mikrobit ja hiljainen tulehdus
 • Suoli-aivo-akseli
 • Mitä tarvitaan hyvään maksan toimintaan
 • Aivosumua?
 • Rasvamaksa uusi kansantauti
 • Autofagia
 • Alkoholi

VIIKKO 4
Muisti ja ravinto – erilaisten ravintoaineiden merkitys

Tällä viikolla opit uutta mm. näistä:

 • Hiilihydraatit
 • verensokeri
 • suolisto
 • kuidut
 • Rasvat ja proteiinit
 • kolesteroli
 • Antioksidantit rasvojen aineenvaihdunnassa
 • Proteiinit
 • Vitamiinit ja mineraalit
 • antioksidantit

VIIKKO 5
Muisti ja ravinto

Tällä viikolla opit uutta mm. näistä:

 • parhaat valinnat ruokakaupassa ja tavat valmistaa ruokaa
 • hyödylliset käytännön vinkit
 • kasvikset, marjat, hedelmät
 • viljat, maitotuotteet
 • kala, lihat, kananmuna
 • palkokasvit
 • siemenet, pähkinät ja mantelit
 • rasvat, sokerit, mausteet

VIIKKO 6
Kaikki konstit käyttöön

Tällä viikolla opit uutta mm. näistä:

 • Ravintolisät ja yrtit
 • Toksiinien välttäminen ja poistaminen
 • Liikunta
 • Aivojen jumppaaminen
 • Uni ja lepo
 • Stressinhallinta ja mielenrauha

Lähde nyt mukaan Säilytä muistisi ruokavaliolla -verkkovalmennukseen
ja ilmoittaudu jo tänään!

Ja muistathan mitä kaikkea saat yhdellä ainoalla kurssilla: 

 1. 1
  Hyödyllistä perustietoutta aivoista ja muistisairauksista
 2. 2
  Käytännön ohjeita aivoterveyden ja muistin tukemiseen ja ylläpitoon erityisesti ravinnon avulla 
 3. 3
  Selkeät elämäntapaohjeet, joita yksi kerrallaan käyttöön ottamalla ehkäiset tulevienkin ongelmien puhkeamista
 4. 4
  Mukana on myös syvällisempää tietoa niille, joita kiinnostaa tietää enemmän ihmiskehon ja aivojen toiminnoista ja muistisairauksien taustoista

Hyödynnä nyt mahdollisuutesi osallistua
6 viikon kurssille 
-40 % ennakkohintaan 89€ (149€)

Verkkokurssi alkaa maanantaina 5.4. ja saat ilmoittauduttuasi välittömästi tarkat ohjeet osallistumiseen sähköpostitse.

Kokeile kurssiasi kaikessa rauhassa - Biomedin 100% tyytyväisyystakuu!

HUOM! Muista Biomedin 100% tyytyväisyystakuu: jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, voit pyytää rahasi takaisin 21 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

SÄILYTÄ MUISTISI RUOKAVALIOLLA -verkkokurssi pähkinänkuoressa:

 • Kurssi alkaa 5.4. ja  kaikki materiaali tulee viikoittain luettavaksi helppokäyttöiselle Campwire-kurssialustalle.
 • Voit halutessasi myös tallentaa ja tulostaa materiaaleja itsellesi talteen
 • Saat hyvin perusteellisen, mutta tiiviin tietopaketin kaikista kurssin viikkoaiheista
 • Ravitsemusterapeutti Marja Ruuti vastaa kysymyksiin kurssin keskusteluosiossa koko kurssin 6 viikon ajan.
 • Lisäksi voit osallistua  keskusteluihin kunkin viikon aiheesta ja jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi muiden kurssilaisten kanssa
 • Kurssiviikkojen jälkeen materiaalit pysyvät avoinna vielä 2 kuukautta 18.7.2021 asti.
 • Saat koko kurssin oppimateriaalit (YLI 100 sivua) ladattavana PDF-tiedostona itsellesi talteen jatkoa varten.

…ja paljon, PALJON muuta minkä näet vasta kurssin alkaessa (melkoisen varmasti osa yllätyksiäkin!)

Lähde nyt mukaan 6 viikon kurssille -40 % edullisemmin hintaan 89 € (149 €)

Verkkokurssi alkaa maanantaina 5.4. ja saat ilmoittauduttuasi välittömästi tarkat ohjeet osallistumiseen sähköpostitse.

02
Days
05
Hours
51
Minutes
31
Seconds

Tarjous päättyy su 4.4. klo 23.59

Kokeile kurssiasi kaikessa rauhassa - Biomedin 100 % tyytyväisyystakuu!

HUOM! Muista Biomedin 100% tyytyväisyystakuu: jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, voit pyytää rahasi takaisin 21 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI KÄYTTÄMÄÄN TÄMÄN MAHDOLLISUUDEN VIELÄ SUHTEELLISEN TERVEENÄ JA ISOMMAT ONGELMAT OVAT VASTA PIILEVIÄ... KEHOSI KIITTÄÄ SINUA JO ETUKÄTEEN!

Tämän verkkovalmennuksen ylpeänä esittää:

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Huom! Kurssi on tarkoitettu itseopiskeluun, eikä kurssilla annettuja ohjeita tule tulkita yksilöllisinä hoitosuosituksina. Keskustele aina hoidoista, lääkityksistä ja käyttämistäsi ravintolisistä hoitavan lääkärisi tai ravitsemusterapeuttisi kanssa.  

0
  0
  Ostoskori