Biomed Oy
Biomed Facebook Biomed Instagram
  • English
  • Tuotealueet ×

    HENKILÖTIETOLAIN (523/1999) 10 § ja 24 § MUKAINEN TIETOSUOJASELOSTE

    1. REKISTERINPITÄJÄ

    Nimi: Biomed Oy
    Y-tunnus: 0489145-3
    Postiosoite: Sirrikuja 4 B 20, 00940 Helsinki
    Puhelin: +38443384084
    Sähköposti: [email protected]

    2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

    Elias Jaakkola
    Biomed Oy
    [email protected]
    +358443384084
    Sirrikuja 4 B 20, 00940 Helsinki

    3. REKISTERIN NIMI

    Biomed Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

    4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

    Asiakasrekisterin henkilötietoja säilytetään pääasiassa tilausten käsittelyyn, laskutustietoihin, ja asiakkuuksien hoitoon.

    Muita toissijaisia henkilötietojen säilyttämissyitä ovat:

    • asiakastapahtumien varmentaminen,
    • asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittäminen,
    • markkinointi,
    • analysointi ja tilastointi,
    • mielipide- ja markkinatutkimukset sekä
    • muut vastaavat käyttötarkoitukset.

    5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

    Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

    • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, sähköposti-osoitteet
    • rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus
    • ikä, sukupuoli, arvo tai ammatti ja äidinkieli
    • asiakassuhdetta koskevat tiedot tuote- ja tilaustiedot, myyjätiedot, värväystiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot sekä peruutustiedot
    • viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot sekä palveluiden käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu- ja hakutiedot
    • evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla kerättyä profilointitietoa
    • asiakkaan mahdollisesti antamat profilointi- ja kiinnostustiedot
    • tilaisuuksiin rekisteröityminen ja osallistuminen, oppaiden lataus
    • tieto uutiskirjeen latauksista ja  muista markkinointipreferensseistä
    • mahdolliset luvat ja suostumukset
    • mahdolliset tarjonnanestotiedot
    • mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot

    6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

    Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti asiakkaalta itseltään internetin kautta, kirjallisesti, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla tai evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

    7. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELIJÄT

    Biomed Oy:n omistajat ja työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä henkilötietoja.

    Biomed Oy voi tarvittaessa myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

    8. AUTOMAATTINEN PÄÄTÖKSENTEKO JA PROFILOINTI

    Käytämme profilointia asiakaspalvelun parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseksi asiakasryhmille.

    9. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

    Rekisteriin tallennettuja tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen ulkopuolelle, ei myöskään EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Biomed Oy voi luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

    10. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

    Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisena.

    Manuaalinen aineisto

    Manuaalisesti käsiteltävät henkilötietoja sisältävät asiakirjat tuhotaan asianmukaisesti käsittelyn jälkeen.

    Sähköisesti tallennetut tiedot

    Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

    11. REKISTERÖIDYN OIKEUDET


    11.1 Tarkastusoikeus

    Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Asiakkaalla on oikeus tiedon etsimiseksi tarpeelliset seikat ilmoitettuaan saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja.

    Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen. Biomed Oy vastaa yhden (1) kuukauden kuluessa.

    11.2 Oikeus vaatia tiedon korjaamista

    Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää virheen korjaamista koskevan pyynnön kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen postitse tai puhelimitse +38443384084 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai kohdassa 2. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
    Biomed Oy huolehtii asiakastietojen oikeellisuudesta ja eheydestä.

    11.3 Kielto-oikeus

    Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

    Kieltoasioissa rekisteröity voi olla yhteydessä puhelimitse +38443384084, sähköpostitse [email protected] tai postitse kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen.

    11.4 Tietojen poistaminen

    Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Tietoja voidaan säilyttää kirjanpito-, tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä johtuen kyseisen lain säännösten mukaisesti myös asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteen päättymisen jälkeen.

    Biomed Oy on sitoutunut pitämän henkilötiedot asianmukaisesti ja turvassa. Biomed Oy antaa tarvittaessa lisätietoja tietosuojaselosteestaan. Parannamme ja kehitämme palveluitamme, joten tietosuojaselosteeseen saattaa ajoittain tulla muutoksia. Jos tietosuojaselosteeseen merkittäviä muutoksia, annamme siitä selkeän ilmoituksen, kun sovellettava laki niin edellyttää. Lue tietosuojaseloste aika ajoin, jotta saat ajantasaista tietoa mahdollisista muutoksista.

    Tietojen poistamiseen liittyvissä asioissa rekisteröity voi olla yhteydessä puhelimitse +38443384084, sähköpostitse [email protected] tai postitse kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen.

    0
      0
      Ostoskori