facebook_pixel

Luonnollisista lähteistä saadut aminohapot imeytyvät tehokkaammin ja vaikuttavat pienempinäkin pitoisuuksina synteettisiä tehokkaammin. Myös niiden vaikutus tehostuu luontaisesti niinä vuorokaudenaikoina kun elimistö niitä tarvitsee. Luomusertifioitua Tyyni-juomajauhetta voit käyttää kiireisissä ja haastavissa elämäntilanteissa tarpeen mukaan aamuisin, päivisin ja erityisesti iltaisin ennen nukkumaanmenoa, ilman sivuvaikutuksia.

Tyyni-juomajauhe antaa luonnollista rauhaa sekä elinvoimaa. Sopii kasvis- ja vegaaniruokavalioon. Luomusertifioitua Tyyni-juomajauhetta voit käyttää kiireisissä ja haastavissa elämäntilanteissa tarpeen mukaan aamuisin, päivisin ja erityisesti iltaisin ennen nukkumaanmenoa, ilman sivuvaikutuksia. Makuna kaakao.

Tyyni-juomajauhe antaa luonnollista rauhaa sekä elinvoimaa. Sopii kasvis- ja vegaaniruokavalioon. Luomusertifioitua Tyyni-juomajauhetta voit käyttää kiireisissä ja haastavissa elämäntilanteissa tarpeen mukaan aamuisin, päivisin ja erityisesti iltaisin ennen nukkumaanmenoa, ilman sivuvaikutuksia. Makuna sitruuna.

Kilpirauhanen on elintärkeä aineenvaihduntaa säätelevä rauhanen, joka sijaitsee kaulalla iho- ja lihaskerrosten alla. Kilpirauhanen on perhosen muotoinen ja painaa aikuisella 15–30 grammaa. Kilpirauhasen tuottamat hormonit vaikuttavat lähes joka soluun kehossa. Eräät ravintoaineet, kuten jodi, seleeni ja B12-vitamiini vaikuttavat oleellisesti kilpirauhasen normaalin toiminnan ylläpitämiseen.

TH Intensive on ainutlaatuinen tehokas jauheyhdistelmä joka sisältää jodia ja seleeniä jotka tukevat normaalia kilpirauhasen toimintaa. Se sisältää tehokkaita aminohappoja ravintoaineita ja antioksidantteja kätevässä ja hyvänmakuisessa annospussissa. Jodi ja seleeni tukevat kilpirauhasen normaalia toimintaa

Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa, energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa, ihon pysymistä normaalina ja kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa sekä kilpirauhasen normaalia toimintaa. Pakkauksessa 544 päiväannosta.

Hyvä olo lähtee paljolti suolistosta, jonka kunto on tärkeä koko elimistön hyvinvointiin ja terveyteen. Biomedin valikoimasta löydät monien terapeuttien ja muiden alan ammattilaisten suosittelemia tuotteita. Esimerkiksi Biomedin kuituvalmisteet sekä ihmisperäiset, vahvat ja mikrokapseloidut maitohappobakteerivalmisteet ovat omaa luokkaansa.

Maitohappobakteereille on yleisesti asetettu tehokkaan päiväannoksen rajaksi 6,5 miljardia bakteeria. Yhdessä Acidophilus kapselissa on 10 miljardia elävää ihmisperäistä maitohappobakteeria. Ihmisperäiset bakteerit kiinnittyvät tehokkaammin suoliston limakalvoille.

Silicum tonic on suomalainen geelivalmiste, jonka pii ja karmelloosigeelit toimivat tehokkaasti yhdessä.

Aivot muodostuvat pääasiassa rasvasta (60 % aivojen kuiva-aineesta on rasvaa). On huomattu, että pienikin rakenteellinen muutos aivojen fosfolipideissä saa aikaan muutoksia aivojen toiminnassa. Biomed on ainoa yritys Euroopassa joka valmistaa eläinperäisiä fosfolipidivalmisteita. Eläinperäisten lipidien tiedetään toimivan huomattavasti tehokkaammin kuin kasviperäisten (esim. soijasta eristetyt). Biomedin valikoimasta löydät tuotteita eri vahvuisina joko kapseleina, jauheena tai jääpaloina. Myös B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja, sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Turvallinen ja tehokas fosfolipidivalmiste korjaa ja uudistaa väsyneitä ja vaurioituneita solukalvorakenteita. Sopii erityisen hyvin ikääntyville, yksipuolisen ruokavalion tueksi, opiskelijoille, henkiseen väsymykseen sekä tukihoidoksi sairauden aikana.

B12-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä tehtävä veren puna- ja valkosolujen muodostuksessa ja sitä tarvitaan esimerkiksi foolihapon muuttamisesta elimistössä toimivaan muotoon. B12-vitamiinin tarve korostuu erityisesti vegaaneilla ja imettävillä sekä laktoosi-intoleranssin, keliakian, stressin, yksipuolisen ruokavalion, runsaan alkoholin käytön sekä laihdutuskuurien aikana.

Joudutko turvautumaan aina vuodenaikojen vaihteluiden kynnyksellä lääkepurkkiin? Tiesitkö että luonnosta löytyy runsaasti elimistön omaa puolustuskykyä tukevia kasveja, jotka eivät pelkästään hoida oireita vaan auttavat kokonaisvaltaisesti. Biomed on vuosien varrella kehittänyt useita suosittuja valmisteita tukemaan ihmisen hyvinvointia.

Carolus Mixtura on sokeriton ja alkoholiton kahdeksan yrtin tuote hengitysteille. Vaikuttavia aineita ovat mm. kihokkiuute, lakritsisiirappi, piparminttuöljy, anisöljy, timjamiöljy, neilikkaöljy, laventeliöljy ja salviaöljy. Tuote on sokeriton, alkoholiton, gluteeniton ja laktoositon.

Monikäyttöisessä Iocidin+ -kapselissa yhdistyy kolmen luonnonaineen, oliivinlehtiuutteen, greippiöljyn ja oreganoöljyn vahva vaikutus, jolla pyritään parantamaan kehon puolustuskykyä vuodenaikojen vaihtuessa, ulkomaan matkojen aikana, sopimattoman ruokavalion aiheuttamissa vatsan epätasapainotiloissa jne.

Luonto tarjoaa vaihtoehtoja nivelten ja lihaksien kipuihin ja särkyihin.

Biomedin Vahva Kurkumiini haastaa kurkumavalmisteet bioaktiivisuudella imeytyvyydellä ja pitkävaikutteisuudella.

Magnesium on elimistömme tärkeimpiä hivenaineita ja sitä tarvitaan lukuisiin entsyymitoimintoihin, aineenvaihduntaan ja lihasten toimintaan. Magnesium lisää yleistä vastustuskykyä ja fyysistä suorituskykyä sekä kestoa. Perinteisesti magnesiumia on käytetty suonenvetoihin sekä lihaskramppeihin. Magnemin on hyvin imeytyvä karpalonmakuinen magnesiumpurutabletti.

Biomed valmistaa orasmehutuotteita puhtaasta suomalaisesta luomulaatuisesta Spelt- vehnänoraasta. Valikoimastamme löydät helppokäyttöiset kapselit sekä jääpalatuotteet, joista valmistat raikkaat juomat ja smoothiet. Orastuotteilla vähennät helposti kehosi myrkkykuormaa ja virkistyt. Orasmehua voidaan käyttää myös paastojen yhteydessä. Biomedin orastuotteiden laatu varmistetaan aina eräkohtaisesti Helsingin ympäristölaboratoriossa.

Vehnänorasmehu on valmistettu tuoreesta kotimaisesta biologisesti viljellystä vehnänoraasta kylmäpuristamalla ja hellävaraisesti pakastekuivaamalla. Spiruliina ja chlorella ovat vesiviljeltyjä viherleväkasveja. Käytä tehokkaana 25 päivän puhdistuskuurina tai virkistävänä ravintolisänä.

Vehnänorasmehua suositellaan hyvän yleiskunnon ylläpitoon, kehon rasitusten jälkitilaan sekä korjaamaan kehon epätasapainoa sopimattomien ruokailutottumusten jälkeen. Ihanteellinen myös osana puhdistavaa paastoa. 5 kappaleen myyntierä sisältää 120 päivän annoksen.

On elämäntilanteita jolloin pelkkä ravinto ei riitä antamaan tarpeeksi puhtia. Biomedin valikoimasta löydät monipuolisia tuotteita rasittuneen elimistön vahvistamiseksi. Vitamiinilisistä on monesti apua, mutta silloin kun tarvitset todellisia täsmätuotteita väsymykseen ja voimattomuuteen ,voit ottaa avuksi esimerkiksi Biomedin SOD- entsyymiä sisältävät valmisteet.

B12-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä tehtävä veren puna- ja valkosolujen muodostuksessa ja sitä tarvitaan esimerkiksi foolihapon muuttamisesta elimistössä toimivaan muotoon. B12-vitamiinin tarve korostuu erityisesti vegaaneilla ja imettävillä sekä laktoosi-intoleranssin, keliakian, stressin, yksipuolisen ruokavalion, runsaan alkoholin käytön sekä laihdutuskuurien aikana.

Energian ja yleiskunnon kohottamiseen. Tilapäiseen väsymykseen. Antamaan lisää suorituskykyä rasitustilanteissa esimerkiksi vuorotyön vaatimiin rytminvaihdoksiin, tiiviisiin työrupeamiin, urheilun yhteydessä sekä arjen askareissa. Nopeaa energiaa rasitustilanteissa - EnergyWay ja väsytä ei!

Vahvoissa ja hyvin imeytyvissä A-vitamiini, B12-vitamiini-, E-vitamiini- ,Jodi- ja Seleeni-tipoissa on monia etuja. Olemme tuoneet markkinoille uuden vahvan ja hyvin imeytyvän tippasarjan, joka sopii myös nielemisvaikeuksista kärsiville ja allergikoille. Kaikki tipat ovat allergiatestattuja, tehokkaita ja helppo annostella.

B12-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä tehtävä veren puna- ja valkosolujen muodostuksessa ja sitä tarvitaan esimerkiksi foolihapon muuttamisesta elimistössä toimivaan muotoon. B12-vitamiinin tarve korostuu erityisesti vegaaneilla ja imettävillä sekä laktoosi-intoleranssin, keliakian, stressin, yksipuolisen ruokavalion, runsaan alkoholin käytön sekä laihdutuskuurien aikana.

Suomalaisten D-vitamiini tasot ovat pääosin liian alhaiset. D-vitamiinilla tiedetään olevan runsaasti terveyttä edistäviä vaikutuksia. D-vitamiinin vaikutuksesta mm. kalsium imeytyy paremmin elimistöön. D-vitamiinin on todettu vaikuttavan suotuisasti myös immuunipuolustusjärjestelmään ja vähentävän infektiosairauksien riskiä. Pakkaus sisältää noin 700 tippaa, eli vuoden annoksen, jos otetaan 50 µg päivässä.

Monet kärsivät tärkeiden ravintotekijöiden puutoksista. Puutokset voivat johtua mm. heikentyneestä ravinnon laadusta, köyhtyneestä maaperästä ja erilaisista imeytymishäiriöistä. Suomalaisilla on mm. mitattu alhaisia D-vitamiini ja seleenipitoisuuksia.

Aktiivinen B12- vitamiini on tärkeä aivoille ja hermostolle. B12-tipat sisältää B12-vitamiinin markkinoiden tehokkaimmin imeytyvässä adenosyylikobalamiini ja metyylikobalamiini muodossa nestemäisenä. Muistin tueksi ja väsymykseen (B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja). Sopii erityisesti kasvissyöjille, ikääntyville ja heille, jotka haluavat varmistaa tehokkaan imeytymisen.

Garlivita sisältää orgaanisia eli luonnosta peräisin olevia vitamiineja ja hivenaineita joilla on sama molekyylirakenne kuin hedelmissä ja vihanneksissa olevilla vitamiineilla ja hivenaineilla. Tässä muodossa olevien ravintoaineiden hyväksikäytettävyys ja imeytyvyys on korkea ja elimistö voi siksi käyttää niitä tehokkaasti ja parhaalla mahdollisella tavalla hyödykseen.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.