Luonnollisista lähteistä saadut aminohapot imeytyvät tehokkaammin ja vaikuttavat pienempinäkin pitoisuuksina synteettisiä tehokkaammin. Myös niiden vaikutus tehostuu luontaisesti niinä vuorokaudenaikoina kun elimistö niitä tarvitsee. Luomusertifioitua Tyyni-juomajauhetta voit käyttää kiireisissä ja haastavissa elämäntilanteissa tarpeen mukaan aamuisin, päivisin ja erityisesti iltaisin ennen nukkumaanmenoa, ilman sivuvaikutuksia.

Kilpirauhanen on elintärkeä aineenvaihduntaa säätelevä rauhanen, joka sijaitsee kaulalla iho- ja lihaskerrosten alla. Kilpirauhanen on perhosen muotoinen ja painaa aikuisella 15–30 grammaa. Kilpirauhasen tuottamat hormonit vaikuttavat lähes joka soluun kehossa. Eräät ravintoaineet, kuten jodi, seleeni ja B12-vitamiini vaikuttavat oleellisesti kilpirauhasen normaalin toiminnan ylläpitämiseen.

Hyvä olo lähtee paljolti suolistosta, jonka kunto on tärkeä koko elimistön hyvinvointiin ja terveyteen. Biomedin valikoimasta löydät monien terapeuttien ja muiden alan ammattilaisten suosittelemia tuotteita. Esimerkiksi Biomedin kuituvalmisteet sekä ihmisperäiset, vahvat ja mikrokapseloidut maitohappobakteerivalmisteet ovat omaa luokkaansa.

Aivot muodostuvat pääasiassa rasvasta (60 % aivojen kuiva-aineesta on rasvaa). On huomattu, että pienikin rakenteellinen muutos aivojen fosfolipideissä saa aikaan muutoksia aivojen toiminnassa. Biomed on ainoa yritys Euroopassa joka valmistaa eläinperäisiä fosfolipidivalmisteita. Eläinperäisten lipidien tiedetään toimivan huomattavasti tehokkaammin kuin kasviperäisten (esim. soijasta eristetyt). Biomedin valikoimasta löydät tuotteita eri vahvuisina joko kapseleina, jauheena tai jääpaloina. Myös B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja, sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Biomed valmistaa orasmehutuotteita puhtaasta suomalaisesta luomulaatuisesta Spelt- vehnänoraasta. Valikoimastamme löydät helppokäyttöiset kapselit sekä jääpalatuotteet, joista valmistat raikkaat juomat ja smoothiet. Orastuotteilla vähennät helposti kehosi myrkkykuormaa ja virkistyt. Orasmehua voidaan käyttää myös paastojen yhteydessä. Biomedin orastuotteiden laatu varmistetaan aina eräkohtaisesti Helsingin ympäristölaboratoriossa.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.