facebook_pixel

Vihervalmisteet

Biomed valmistaa orasmehutuotteita puhtaasta suomalaisesta luomulaatuisesta vehnänoraasta. Valikoimastamme löydät helppokäyttöiset kapselit sekä jääpalatuotteet, joista valmistat raikkaat ja virkistävät juomat ja smoothiet. Orasmehua voidaan käyttää myös paastojen yhteydessä. Biomedin orastuotteiden laatu varmistetaan aina eräkohtaisesti Helsingin ympäristölaboratoriossa.

Kylmäpuristettu orasmehu puhtaasta suomalaisesta  biologisesti viljellystä vehnänoraasta. 5 kappaleen myyntierä sisältää 120 päivän annoksen.

96.50€ | 5 x 24 kpl

Vehnänorasmehu on valmistettu tuoreesta kotimaisesta biologisesti viljellystä vehnänoraasta kylmäpuristamalla ja hellävaraisesti pakastekuivaamalla. Spiruliina ja chlorella ovat vesiviljeltyjä viherleväkasveja. Käytä tehokkaana ravintolisänä 25 päivän ajan tai pidempiaikaisesti.

34.30€ | 100 kpl

Suomalaisen luomulaatuisen vehnänoraan kylmäpuristettua mehua pakasteena johon lisätty ravintorikasta yksisoluista Yaeyama- klorella viherlevää ja plankton-mikrolevä Hawaiian spirulinaa sekä vihreää teetä. 5 kappaleen myyntierä sisältää n. 120 päivän annoksen.

130€ | 5 x 24 jääpalaa
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.