facebook_pixel

Vatsa ja suolisto

Hyvä olo lähtee paljolti suolistosta, jonka kunto on tärkeä koko elimistön hyvinvointiin ja terveyteen. Biomedin valikoimasta löydät monien terapeuttien ja muiden alan ammattilaisten suosittelemia tuotteita. Esimerkiksi Biomedin kuituvalmisteet sekä ihmisperäiset, vahvat ja mikrokapseloidut maitohappobakteerivalmisteet ovat omaa luokkaansa.

Suomalainen poron luuliemi – luonnollinen voimajuoma. Luuliemi on luonnollinen superjuoma, jonka käyttöhistoria yltää yli 2 500 vuoden päähän. Nykypäivän tutkimuksissa sillä on todettu olevan monia positiivisia vaikutuksia. 5 kappaleen myyntierä sisältää 120 päivän annoksen. Yksittäistä 24 palan pakkausta voit kysyä lähimmästä terveyskaupasta.

187€ | 5 x 24 jääpalaa

Pellax on kotimainen gluteeniton ravintokuituvalmiste joka yhdessä monipuolisen ravinnon kanssa auttaa normalisoimaan vatsan ja suolen toimintaa. Pellax on myös hyvä monityydyttymättömien Omega-3 ja Omega-6 rasvahappojen sekä kasviestrogeeni lignaanin lähde.

13.70€ | 500 g

Silicum tonic on suomalainen geelivalmiste, jonka pii ja karmelloosigeelit toimivat tehokkaasti yhdessä.

17.30€ | 3*200 ml

Replete Intensive -annospussissa on peräti 130 miljardia maitohappobakteeria. Niiden elatuspohjana on frukto-oligosakkarideja, jotka tehostavat bifidobakteereiden kykyä tuottaa maito- ja etikkahappoa. Pakkaus sopii 1-7 päivän tehokuuriksi.

19.65€ | 20 g

LINOMIX® sisältää terveydelle arvokkaita luonnonaineita: ruusunmarjaa, karpaloa, mustikkaa ja tyrniä. Linomix sekoitettuna puuroon, marjakeittoon, jogurttiin ym. maistuu hyvältä ja suojaa kehoa. Sopii monipuolistamaan aamupalaa,välipalaa tai iltapalaa.

23.60€ | 500 g

Yhdessä Acidophilus Forte – kapselissa on 30 miljardia elävää ihmisperäistä maitohappobakteeria. Ihmisperäiset bakteerit kiinnittyvät tehokkaammin suoliston limakalvoille. Maitohappobakteerituote voimakkaaseen ylläpitoon.

23.20€ | 15 kpl

Maitohappobakteereille on yleisesti asetettu tehokkaan päiväannoksen rajaksi 6,5 miljardia bakteeria. Yhdessä Acidophilus kapselissa on 10 miljardia elävää ihmisperäistä maitohappobakteeria. Ihmisperäiset bakteerit kiinnittyvät tehokkaammin suoliston limakalvoille.

28.60€ | 30 kpl
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.