facebook_pixel

Puolustuskyky

Joudutko turvautumaan aina vuodenaikojen vaihteluiden kynnyksellä lääkepurkkiin? Tiesitkö että luonnosta löytyy runsaasti elimistön omaa puolustuskykyä tukevia kasveja, jotka eivät pelkästään hoida oireita vaan auttavat kokonaisvaltaisesti. Biomed on vuosien varrella kehittänyt useita suosittuja valmisteita tukemaan ihmisen hyvinvointia.

Greippiöljyuute on monikäyttöinen luonnonaine, joka sisältää bioflavonoideja ja glyskosideja. Greippiöljyn vaikutus mm. suoliston hyvinvointiin on tunnettu jo yli 30 vuotta. Aasiassa uutetta on käytetty jo vuosisatoja ihon ja hiuspohjan sekä myös kodin pintojen puhdistukseen.

23.30€ | 60 kpl

Sinkki osallistuu useisiin elimistön entsyymi- ja puolustusreaktioihin. Sinkki on erikoisen tärkeä immuunijärjestelmän toiminnalle, sillä ilman riittävää sinkkiä uusien valkosolujen muodostus kärsii. Sinkki on elimistölle välttämätön ravintotekijä. Helposti nieltävä, hyvin imeytyvä pieni tabletti. BioZink -valmisteessa sinkki on luonnonmukaisessa tehokkaasti imeytyvässä sitraattimuodossa (sinkkisitraatti).

17.75€ | 250

Monikäyttöisessä Iocidin+ -kapselissa yhdistyy kolmen luonnonaineen, oliivinlehtiuutteen, greippiöljyn ja oreganoöljyn vahva vaikutus, jolla pyritään parantamaan kehon puolustuskykyä vuodenaikojen vaihtuessa, ulkomaan matkojen aikana, sopimattoman ruokavalion aiheuttamissa vatsan epätasapainotiloissa jne.

20.60€ | 30 kpl

Greippiöljytipat ovat monikäyttöisiä sisäisesti sekä ulkoisesti. Greippiöljyllä on joidenkin pieneliöiden kasvua hillitsevää vaikutusta. Greippiöljytipat ovat helppokäyttöisiä nielemisvaikeuksia omaaville henkilöille.

23.90€ | 30 ml

Carolus Mixtura on sokeriton ja alkoholiton kahdeksan yrtin tuote hengitysteille. Vaikuttavia aineita ovat mm. kihokkiuute, lakritsisiirappi, piparminttuöljy, anisöljy, timjamiöljy, neilikkaöljy, laventeliöljy ja salviaöljy. Tuote on sokeriton, alkoholiton, gluteeniton ja laktoositon.

18.20€ | 200

Valkosipuli on varmasti yksi tutkituimmista luonnon rohdoista. 1990-luku oli valkosipulitutkimuksen varsinaista kulta- aikaa. Tutkimuksissa on ollut neljä pää-aluetta: sydän ja verenkiertoelimistö, syöpä ja sen ehkäisy, antimikrobinen vaikutus ja antioksidatiivisuus. Annostelu 1 kapseli / päivä.

11.95€ | 90 kpl

Karpalon ja kahdeksan eri maitohappobakteerikannan yhdistelmällä pyritään vähentämään toistuvien virtsatieinfektioiden riskiä. 1 kapseli / päivä riittää. Pakkaus sisältää 1 kk:n annoksen.  

19.70€ | 30 kpl

Suomalaisten D-vitamiini tasot ovat pääosin liian alhaiset. D-vitamiinilla tiedetään olevan runsaasti terveyttä edistäviä vaikutuksia. D-vitamiinin vaikutuksesta mm. kalsium imeytyy paremmin elimistöön. D-vitamiinin on todettu vaikuttavan suotuisasti myös immuunipuolustusjärjestelmään ja vähentävän infektiosairauksien riskiä. Pakkaus sisältää noin 700 tippaa, eli vuoden annoksen, jos otetaan 50 µg päivässä.

13.95€ | 20 ml
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.