facebook_pixel

Nivelille ja lihaksille

Luonto tarjoaa vaihtoehtoja nivelten ja lihaksien kipuihin ja särkyihin.

Suomalainen poron luuliemi – luonnollinen voimajuoma. Luuliemi on luonnollinen superjuoma, jonka käyttöhistoria yltää yli 2 500 vuoden päähän. Nykypäivän tutkimuksissa sillä on todettu olevan monia positiivisia vaikutuksia. 5 kappaleen myyntierä sisältää 120 päivän annoksen. Yksittäistä 24 palan pakkausta voit kysyä lähimmästä terveyskaupasta.

187€ | 5 x 24 jääpalaa

Arginiini aminohappo yhdistettynä sitrulliini-malattiin on todettu tehokkaaksi yhdistelmäksi tehostamaan typpioksidin (NO) tuotantoa kehossa. Typpioksidi tehostaa verenkiertoa. Etenkin lapset ja nuoret, urheilijat, voimalajien aktiiviharrastajat, laihduttajat sekä vanhukset hyötyvät arginiinista.

28.53€ | 60 kaps

ACTIWHEY® on paljon enemmän kuin tavallinen heraproteiinivalmiste. Valmiste sulaa helpommin ja imeytyy nopeammin elimistöön kuin tavallinen heraproteiini. ACTIWHEY® on täysin lisäaineeton, säilöntä-aineeton ja vähälaktoosinen. ACTIWHEY® tuotetaan 100%:sti Suomessa. Suomen terveystuotekauppiaiden liiton valitsema Superruoka 2016!

 

32.20€ | 400 g

Biomedin Vahva Kurkumiini haastaa kurkumavalmisteet bioaktiivisuudella imeytyvyydellä ja pitkävaikutteisuudella.

40.80€ | 60 kpl

Magnesium on elimistömme tärkeimpiä hivenaineita ja sitä tarvitaan lukuisiin entsyymitoimintoihin, aineenvaihduntaan ja lihasten toimintaan. Magnesium lisää yleistä vastustuskykyä ja fyysistä suorituskykyä sekä kestoa. Perinteisesti magnesiumia on käytetty suonenvetoihin sekä lihaskramppeihin. Magnemin on hyvin imeytyvä karpalonmakuinen magnesiumpurutabletti.

13.15€ | 90 kpl
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.