facebook_pixel

Kilpirauhanen

Kilpirauhanen on elintärkeä aineenvaihduntaa säätelevä rauhanen, joka sijaitsee kaulalla iho- ja lihaskerrosten alla. Kilpirauhanen on perhosen muotoinen ja painaa aikuisella 15–30 grammaa. Kilpirauhasen tuottamat hormonit vaikuttavat lähes joka soluun kehossa. Eräät ravintoaineet, kuten jodi ja seleeni  vaikuttavat oleellisesti kilpirauhasen normaalin toiminnan ylläpitämiseen.

TH Daily on ainutlaatuinen yhdistelmä yrttejä ja ravintoaineita. Jodi ja seleeni tukevat kilpirauhasen normaalia toimintaa. 1 kapseli päivässä riittää. Pakkauksessa 2 kuukauden annos! 

36.90€ | 60 kaps

Seleeni on paitsi antioksidantti myös ihmiselle välttämätön hivenaine. Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, hiusten ja kynsien hyvinvointia, normaalia siittiöiden muodostusta ja on tärkeä kilpirauhasen normaalille toiminnalle.

34.30€ | 15 ml

Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa, energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa, ihon pysymistä normaalina ja kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa sekä kilpirauhasen normaalia toimintaa. Pakkauksessa 544 päiväannosta.

27.55€ | 15 ml

TH Intensive on ainutlaatuinen tehokas jauheyhdistelmä, joka sisältää jodia ja seleeniä, jotka tukevat normaalia kilpirauhasen toimintaa. Se sisältää tehokkaita  ravintoaineita, antioksidantteja ja aminohappojaja kätevässä ja hyvänmakuisessa annospussissa. Jodi ja seleeni tukevat kilpirauhasen normaalia toimintaa.

45.50€ | 14 pss
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.