facebook_pixel

Elimistön puhdistus

Biomed valmistaa orasmehutuotteita puhtaasta suomalaisesta luomulaatuisesta Spelt- vehnänoraasta. Valikoimastamme löydät helppokäyttöiset kapselit sekä jääpalatuotteet, joista valmistat raikkaat juomat ja smoothiet. Orastuotteilla vähennät helposti kehosi myrkkykuormaa ja virkistyt. Orasmehua voidaan käyttää myös paastojen yhteydessä. Biomedin orastuotteiden laatu varmistetaan aina eräkohtaisesti Helsingin ympäristölaboratoriossa.

Vehnänorasmehua suositellaan hyvän yleiskunnon ylläpitoon, kehon rasitusten jälkitilaan sekä korjaamaan kehon epätasapainoa sopimattomien ruokailutottumusten jälkeen. Ihanteellinen myös osana puhdistavaa paastoa. 5 kappaleen myyntierä sisältää 120 päivän annoksen.

96.50€ | 5 x 24 kpl

Vehnänorasmehu on valmistettu tuoreesta kotimaisesta biologisesti viljellystä vehnänoraasta kylmäpuristamalla ja hellävaraisesti pakastekuivaamalla. Spiruliina ja chlorella ovat vesiviljeltyjä viherleväkasveja. Käytä tehokkaana 25 päivän puhdistuskuurina tai virkistävänä ravintolisänä.

34.30€ | 100 kpl

Suositellaan hyvän yleiskunnon ylläpitoon tai kehon rasitteen jälkitilaan. Puhdistavana paastojuomana sekä korjaamaan kehon epätasapainoa sopimattomien ruokailutottumusten jälkeen. Ihanteellinen ravintolisä myös henkilöille jotka eivät syö riittävästi kasviksia. 5 kappaleen myyntierä sisältää n. 120 päivän annoksen.

130€ | 5 x 24 jääpalaa
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.