facebook_pixel

Aivot ja hermosto

Aivot muodostuvat pääasiassa rasvasta (60 % aivojen kuiva-aineesta on rasvaa). On huomattu, että pienikin rakenteellinen muutos aivojen fosfolipideissä saa aikaan muutoksia aivojen toiminnassa. Biomed on ainoa yritys Euroopassa joka valmistaa eläinperäisiä fosfolipidivalmisteita. Eläinperäisten lipidien tiedetään toimivan huomattavasti tehokkaammin kuin kasviperäisten (esim. soijasta eristetyt). Biomedin valikoimasta löydät tuotteita eri vahvuisina joko kapseleina, jauheena tai jääpaloina. Myös B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja, sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Biomedin Aktiivinen B-Complex sisältää metabolisesti aktiivisia B-vitamiinin muotoja joiden imeytyminen on parasta mahdollista.

30.90€ | 15 ml

Biomedin Aktiiviset folaattitipat ovat luonnollisesti aktiivisessa ja erittäin tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Quatrefolic® on puhdas stabiili kiteinen muoto luonnossa esiintyvästä folaatista. Aktiivinen folaatti  (tai 5-MTHF) on folaatin luonnollinen muoto jota on luonnossa mm. vihreissä vihanneksissa kuten parsakaali, persilija, lehtikaali, salaatti, pinaatti. Kasvikset on syytä käyttää raakana ja mahdollisimman tuoreena, sillä vihannesten keittäminen tuhoaa 95% folaatista.

34.30€ | 15 ml

Aktiivinen B12- vitamiini on tärkeä aivoille ja hermostolle. B12-tipat sisältää B12-vitamiinin markkinoiden tehokkaimmin imeytyvässä adenosyylikobalamiini ja metyylikobalamiini muodossa nestemäisenä. Muistin tueksi ja väsymykseen (B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja). Sopii erityisesti kasvissyöjille, ikääntyville ja heille, jotka haluavat varmistaa tehokkaan imeytymisen.

34.30€ | 15 ml

Vahva neurolipidi sisältää kaikki tarvittavat fosfolipidit luonnollisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa. On osoitettu että nisäkkäiden hermokudoksesta uutetut fosfolipidit kulkeutuvat muuttumattomina ihmisen ohutsuolen limakalvojen lävitse vereen ja edelleen veriaivoesteen läpi. Sopii erityisen hyvin ikääntyville, yksipuolisen ruokavalion tueksi, opiskelijoille, henkiseen väsymykseen sekä tukihoidoksi sairauden aikana. 5 kappaleen myyntierä sisältää 120 päivän annoksen.

510€ | 5 x 24 jääpalaa

Turvallinen ja tehokas fosfolipidivalmiste korjaa ja uudistaa väsyneitä ja vaurioituneita solukalvorakenteita. Sopii erityisen hyvin ikääntyville, yksipuolisen ruokavalion tueksi, opiskelijoille, henkiseen väsymykseen sekä tukihoidoksi sairauden aikana.

54.70€ | 14 ps

Oppimiseen, muistin virkistykseksi, vireyteen ja luovuuden edistämiseksi. Iän myötä heikkenee elimistön kyky muuttaa kasviöljyistä saatavia välttämättömiä rasvahappoja linolihappoa ja alfalinoleenihappoa pitempiketjuisiksi rasvahapoiksi, joita aivot tarvitsevat. Joskus tämä muuntamisprosessi on jo synnynnäisesti tavallista tehottomampaa. Näissä tilanteissa on tarpeen saada näitä tärkeitä aivojen rakennusaineita valmiissa muodossa eläinperäisinä fosfolipideinä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä

32.20€ | 36

Neurolipidi sisältää kaikki tarvittavat fosfolipidit luonnollisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa. On osoitettu että nisäkkäiden hermokudoksesta uutetut fosfolipidit kulkeutuvat muuttumattomina ihmisen ohutsuolen limakalvojen lävitse vereen ja edelleen veriaivoesteen. Sopii erityisen hyvin ikääntyville, yksipuolisen ruokavalion tueksi, opiskelijoille, henkiseen väsymykseen sekä tukihoidoksi sairauden aikana. 5 kappaleen myyntierä sisältää 120 päivän annoksen.

159.75€ | 5 x 24 jääpalaa, eli 5 pakaste tuotepakkausta

B12-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä tehtävä veren puna- ja valkosolujen muodostuksessa ja sitä tarvitaan esimerkiksi foolihapon muuttamisesta elimistössä toimivaan muotoon. B12-vitamiinin tarve korostuu erityisesti vegaaneilla ja imettävillä sekä laktoosi-intoleranssin, keliakian, stressin, yksipuolisen ruokavalion, runsaan alkoholin käytön sekä laihdutuskuurien aikana.

16.50€ | 50 ml
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.